Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Διαδικτυακή συνάντηση των εταίρων – Πορεία του έργου ΠΡΟΒΛΕΠΩ

  • από

Στο πλαίσιο του έργου ΠΡΟΒΛΕΠΩ πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση των εταίρων την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου. how to get armodafinil prescription

Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθεί η μέχρι τώρα πορεία του έργου ΠΡΟΒΛΕΠΩ, καθώς και τα επόμενα βήματα που απαιτείται να δρομολογηθούν. Δεδομένου ότι η 1η Ενότητα Εργασίας που αφορούσε κυρίως την αποτύπωση των Τεχνικών προδιαγραφών και την αρχιτεκτονική του ολοκληρωμένου συστήματος ΠΡΟΒΛΕΠΩ έχει ολοκληρωθεί, το επόμενο διάστημα σχεδιάζεται η ολοκλήρωση της προμήθειας και εγκατάστασης του απαραίτητου εξοπλισμού που απαιτείται για την υλοποίηση του προγράμματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι φορείς – εταίροι του έργου:Exalco Α.Ε. Βιομηχανία Αλουμινίου, SenseWorks Ανάπτυξη Καινοτομικών, Ολοκληρωμένων Προϊόντων Ασύρματων Αισθητήρων, OMEGA – Θ. Αλεξανδρίδης και ΣΙΑ, DPO Services – Ι. & Δ. Τσακιρίδης, Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας – ΙΝΑΝΕΠ,καθώς και οι συμμετέχοντες φορείς: Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου και Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών – ΣΘΕΒ.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του B΄ κύκλου της Δράσης «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ», που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑΝΕΚ) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.